Over ons

DE VOORDELEN VAN WINE WIZZ
vink UNIEKE FRANSE, ITALIAANSE  EN SPAANSE WIJNEN VOOR JOU GESELECTEERD
vink WIJ WERKEN DIRECT SAMEN MET DE PRODUCENTEN VOOR DE BESTE KWALITEIT
vink JE KUNT MAKKELIJK ZOEKEN MET DE HANDIGE ASSISTENT EN FILTERS
vink JE KUNT AL VANAF 1 FLES BESTELLEN
vink VOOR 15.00 UUR BESTELD? JOUW WIJN HEB JE DE VOLGENDE DAG IN HUIS
WINE A BIT,YOU WILL FEEL BETTER

De Website

Weinig kennis van wijn? Geen probleem!

Wine Wizz helpt jou makkelijk en snel een lekker wijntje vinden voor de juiste gelegenheid! Door gebruik van de handige shopping assistent en de makkelijke filters heb jij snel het juiste lekkere wijntje gevonden. Bovendien hoef je ook niet eens te kiezen uit honderden verschillende mogelijke opties want wij hebben al een gelimiteerde voorselectie van unieke en eerlijke Franse, Italiaanse en Spaanse flessen samengesteld, waaruit wij garanderen dat jij de perfecte keuze kan maken.

Makkelijk hè?

Oh ja, lees vooraf misschien nog eventjes onze blog met tips en weetjes over wijn die wel heel handig zijn bij het bestellen van jou perfecte fles wijn! Op die manier weet je nog beter wat je besteld!

Unieke Franse, Italiaanse en Spaanse selectie

Wij streven ernaar om unieke en vooral eerlijke Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen in Nederland te introduceren van voornamelijk kleinschaligere wijn producenten met een leuk verhaal, natuurlijke productie en een zeer sterke prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben gekozen voor deze methode omdat deze geselecteerde producenten meer aandacht besteden aan het perfectioneren van hun productie processen en dus gaan voor hoge kwaliteit in plaats van zich te focussen op volume, marketing en distributie, wat vaak wegneemt van de kwaliteit en charme van de wijn. Weten wat je koopt is belangrijk, en met wijn nog meer. En bij Wine Wizz blijven wij continue zoeken naar de eerlijkste wijnproducenten in Frankrijk, Italie en Spanje.

Horeca

Is jouw restaurant op zoek naar een leuke en unieke selectie van Franse, Italiaanse of Spaanse wijnen? Heb je hulp nodig bij het samenstellen van jouw unieke wijnkaart? Of ben je op zoek naar een unieke wijn voor jouw restaurant? Wij gaan voor jouw op zoek en werken graag met je samen en denken met je mee zodat jij de juiste wijnen kiest! Voor meer informatie over diensten, tarieven en onze horeca wijnlijst kun je contact opnemen via info@wine-wizz.nl

Onze diensten

Wij verkopen uiteraard ook graag wijn aan bedrijven en wij kunnen ook goed helpen met evenementen of feestjes!

Voor informatie over onze diensten en tarieven kun je contact opnemen via info@wine-wizz.nl

WINE A LITTLE LAUGH A LOT

 

kist-wijn

 

 

 

Wine Wizz staat voor kwaliteit

Wine Wizz importeert persoonlijk al zijn wijnen, rechtstreeks, en exclusief uit Frankrijk, Italie en Spanje. Door direct met de producenten samen te werken, kan Wine Wizz garanderen dat de door ons geselecteerde wijnen niet alleen uniek, maar ook altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn. Tegelijkertijd, mede dankzij deze samenwerkingen kan Wine Wizz exclusief deze unieke wijnen in de buitenlandse markten aanbieden die normaal gesproken niet voor export aangeboden worden door de producenten. 95% van onze wijnen worden daarom dus ook exclusief door ons in Nederland verkocht.