WIZZ TIP: WINEWEEKEND

Beeld gezellig wijndrinken

‹ Terug naar overzicht


 

WineWeekend: de grootste wijnproeverij van Nederland!

Welke wijnliefhebber droomt er niet van.. Kijken, ruiken, proeven en thuis nagenieten van de allerlekkerste wijnen die je hebt gespot op de grootse wijnproeverij die je je zou kunnen voorstellen! Overal waar je heenkijkt, een paradijs vol met wijn, en nog belangrijker, vol met wijn enthusiasts.

WineWeekend is de grootste wijnproeverij van Nederland voor consumenten. Meer dan 50 deelnemers uit binnen- en buitenland presenteren hun wijnen. De wijnen zijn ook nog eens allemaal gratis te proeven bij de stands! Iedere wijnliefhebber is welkom, van beginnend tot gevorderd. Geen probleem dus als je alleen maar het onderscheid tussen rood, wit en rosé kent.

Ook juist voor de mensen die wat meer van wijn willen leren heeft WineWeekend bijzonder uitgebreide workshops op het programma staan waar iedereen, ook weer, gratis aan kan deelnemen. Voor enkele workshops wordt een vergoeding gevraagd, maar deze zijn hun entreeprijs meer dan waard!

WineWeekend geeft de mogelijkheid aan veel mensen om telkens weer nieuwe en unieke wijnen te proberen en er steeds meer over te leren. Iets waar Wine Wizz zeker achter kan staan!

Op zoek naar een heerlijke nieuwe wijnen voor thuis, de feestdagen of om je vrienden en familie mee te verrassen? Of wil je gewoon meer leren over wijn? Dan is een bezoek aan WineWeekend meer dan de moeite waard!

Een echte Wine Wizz aanrader. Wij zullen je daar hopelijk tegenkomen!

Hieronder hebben wij nog even de details van het evenement dit jaar voor je opgeschreven:

Waar: De Broodfabriek, Rijswijk
Wanneer: 25 en 26 november
Hoe laat: 12 – 18 uur

Kijk voor meer informatie op: www.wineweekend.nl

—————————-

Wine a little, laugh a lot.

Wizz


FacebookTwitterPinterestLinkedIn

 

Op wine-wizz.nl gebruiken wij cookies om je shopervaring te verbeteren. meer informatie

Wine Wizz maakt gebruik van cookies om de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van de website te vergroten. Met behulp van cookies hoef je bijvoorbeeld niet herhaaldelijk dezelfde informatie in te voeren tijdens het plaatsen van een bestelling en worden de gegevens van je winkelmandje bewaard. Daarnaast gebruiken we cookies om de prestaties van onze website te meten via Google Analytics & Adwords. De informatie van een cookie kan hierbij niet herleid worden tot een persoon of computer.

sluit